Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mladík (29) skočil s otcom na pivo, dobili ho do bezvedomia!
Zdielať na

Mladík (29) skočil s otcom na pivo, dobili ho do bezvedomia!

Nevinné pivo otca so synom sa skončilo nebezpečným incidentom. Pred barom zo zeleného auta vyskočili neznámi muži a začali ich mlátiť hlava-nehlava. 29-ročný Rado skončil na chirurgii! Po násilníkoch policajti rozbehli pátraciu akciu...

Zhodili otca a pustili sa do syna

"Otec hovorí - pane, keď ste do mňa udreli, tak sa mi aspoň ospravedlňte. A on na to - a ty čo chceš? Udrel otca a otec spadol... Začali ma kopať ako psa, doslova a do písmena ako psa," spomína si na bitku a jej začiatok 29-ročný Rado. Vyprovokoval ju podľa neho práve jeden z násilníkov, keď mu udrel otca.

"Kopali do neho tak, že tu ľudia hovorili, že nech ho nekopú, nech ho nechajú tak, že ho zabijú," povedal mestský policajt z Humenného Maroš Holubek. Keď mužov upozornil, že zavolá políciu, prestali sa  ovládať. "Ja neviem, či bol nadrogovaný, alebo či dostal amok. Proste išiel hlava-nehlava," hovorí napadnutý Rado.

Muž ostal v bezvedomí

Mladý muž potom zostal nehybne ležať na zemi. Bol totiž v bezvedomí. Ľudia, ktorí tadiaľto náhodou prechádzali, zavolali záchranku. Rado bol totiž v bezvedomí. Pomáhali, ako vedeli. "Dávali bundy zo seba dole, dali ich podo mňa, aby som nezamrzol. Touto cestou by som sa im chcel poďakovať. Málo je ľudí, ktorí pomôžu."

Policajti žiadajú o pomoc

"Zranený muž mal povrchové poranenia hlavy. Záchranári ho ošetrili a previezli na chirurgiu humenskej nemocnice," povedala hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková - Krčová. Podľa svedkov mala dvojica násilníkov utiecť na zelenom aute s košickou poznávacou značkou.

"Jeden z nich bol údajne vyšší, štíhly s dlhými vlasmi a druhý nižší, silnejší," dodáva Holubek. Poznávacím znamením jedného z nich je aj dlhá brada. Polícia po mužoch pátra.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy