Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Dievčatko (†8) sa hralo v bare. Stalo sa náhodnou obeťou streľby
Zdielať na

Dievčatko (†8) sa hralo v bare. Stalo sa náhodnou obeťou streľby

Päť minút hry naviac, ktoré dovolila svojej dcére, si bude vyčítať do konca života. Dievčatko totiž zasiahli dve guľky. Rana do hlavy ju napokon pripravila o život. Zomrela pri prevoze do nemocnice.

"Uprosila matku, aby sa mohla ešte 5 minút hrať. Tak sme ju pustili. Zrazu sme započuli výstrely. Keď mi povedali, že Imani zastrelili, bežala som do baru a našla ju v kaluži krvi," hovorí babka malej Imani.

Hrala sa v rodinnom bare

Imani Greenová z Južného Londýna na Jamajku prišla za rodinou a za teplom. Trpela totiž krvnou chorobou, ktorú vlhká zima zhoršovala. Tomu, že by bola v nebezpečenstve nič nenasvedčovalo. Dievčatko bývalo v pokojnej štvrti a v osudný moment sa hralo aj so svojou sesternicou v rodinnom bare.

Náhodnou obeťou streľby

Dievčatko sa stalo náhodnou obeťou streľby, potom, čo pred barom zaparkovalo veľké čierne auto. Niektoré zdroje hovoria o hádke, ktorá prudko vzbĺkla medzi majiteľkou baru a neznámym strelcom, iné o priamej streľbe.  Po nej v nemocnici skončili ďalší traja ľudia. Ich stav je stabilizovaný. "Sedela vedľa mňa. Zrazu sa tu objavil divný muž, ale takí sem chodievajú. Keď pri ňom zastavilo veľké auto, vedela som, že je zle. Chcela som Imani stiahnuť k zemi, ale nestihla som to," Brandese, sesternica Imani.

Polícia streľbu vyšetruje ako odplatu za predošlý spor. Rodina dievčatka však k žiadnemu z miestnych gangov nepatrila. Komu boli strely určené zatiaľ nevedia. V súvislosti s prípadom už zadržali 8 ľudí.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy