Skoro jasno
25°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Tragédia v Šintave. Vodič (†24) zomrel, dve dievčatá (18) sú v nemocnici
Zdielať na

Tragédia v Šintave. Vodič (†24) zomrel, dve dievčatá (18) sú v nemocnici

Tragická dopravná nehoda sa stala v piatok večer v obci Šintava. Na Hlavnej ulici sa zrazili dve autá. Posádku jedného vozidla previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

Chceli sa otočiť

K vážnej dopravnej nehode došlo okolo deviatej hodiny večer. Vodič Renaultu stál na zastávke a išiel sa otáčať. Po tom, čo sa 24-ročný vodič rozbehol, vrazilo do neho auto.

Golf šoféroval 22-ročný muž, ktorý smeroval od Serede na Nitru. Po náraze auto údajne zastavilo asi až po 150-tich metroch. Na miesto hneď zavolali niekoľko posádok hasičov zo Serede aj z Galanty.

Vodiča museli vystrihovať

Dvadsaťštyriročného vodiča museli hasiči z renaultu pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia vystrihávať. Spolu s ním sa v aute viezli ešte dve 18-ročné dievčatá z Vinohradov nad Váhom. Tie pri nehode utrpeli ťažké zranenia. "Jednalo sa o bočný náraz, pričom bola jedna osoba zakliesnená a dve ťažko zranené," priblížil veliteľ zásahu.

Hasiči zranenej posádke poskytli prvú pomoc. Privolať museli aj ďalšie sanitky, pretože stav vodiča aj jeho spolujazdkýň bol veľmi vážny. Muž, ktorý sa s autom na ceste otáčal, po prevoze do trnavskej nemocnice približne o pol druhej nadránom svojim zraneniam podľahol.

Alkohol nezistili

Vodič golfu s nitrianskym evidenčným číslom sa pri nehode nezranil. Alkohol v dychu mu policajti nenamerali. Presné príčiny tejto tragickej dopravnej nehody, pri ktorej vyhasol mladý život, policajti vyšetrujú. "Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví," priblížila trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy