Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Peklo v levočskej bytovke. Susedské rodiny sa terorizujú
Zdielať na

Peklo v levočskej bytovke. Susedské rodiny sa terorizujú

Jedna rodina vraj vytvorila fiktívny prípad, na základe ktorého bola odsúdená druhá. Tú však práve tá prvá terorizuje. Hádžu im do okien kamene, prenasledujú a nadávajú. Žena s dcérou hovoria o zákone džungle, ktorý v Levoči v bytovke platí. A teda - že vyhráva ten silnejší.

Kamene, vulgarizmy, prenasledovanie

"Poškodzujú nám okná, hádžu kamene do okien. Znepríjemňujú život, samé vulgarizmy. Naháňajú nás nielen v bytovom dome, ale aj na verejnom priestranstve... Tento spor trvá už 11 rokov. Nič sa im nikdy v minulosti nestalo. Porušujú poriadok v bytovom dome," sťažuje sa nešťastná a zúfalá Miriam. O poschodie vyššie totiž býva rodina, ktorá ju podľa jej slov terorizuje.

Konflikt sa mal začať nasťahovaním sa tejto rodiny do bytu o poschodie vyššie. Vraj je to problémová rodina, ktorá vystriedala už niekoľko adries. Policajti na ňu majú pritom už viacero trestných oznámení. Pani Miriam napríklad kameňmi poškodili už aj podlahu a koberec.

Vymysleli si fiktívny prípad...

Snažili sme sa preto druhú rodinu osloviť, no márne. Odmietla sa k obvineniam vyjadriť. Problém riešil aj odbor všeobecnej vnútornej správy na Obvodnom úrade v Poprade. "Na základe fiktívneho prípadu sme boli odsúdení a skutočný prípad bol prekrytý," sťažuje sa ďalej Miriam. Prípad je však v odvolacom konaní. Pani Miriam aj s dcérou hovoria o zákone džungle. Víťazí silnejší a nie ten, kto má pravdu...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy