Oblačno
19°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Vodič (38) si nevšimol traktor ani dedinčanov. Vrazil do nich...
Zdielať na

Vodič (38) si nevšimol traktor ani dedinčanov. Vrazil do nich...

Cesta vianočného stromčeka do kostola sa v Lazanoch pri Prievidzi skončila zrážkou osobného auta s traktorom. Stromček totiž počas jazdy podopieralo niekoľko dedinčanov. Jeden z nich dokonca skončil pod kolesami auta...

Nevšimol si vlečku, traktor, stromček a mužov?!

"Videl som, že ten jeden pán, čo ho nabúral, sa naňho rúti a som ukazoval, aby zastavil a on vôbec nevidel ani mňa. Ja som potom odskočil, aby nenabúral ani mňa... Jeho chudáka vyhodilo a rovno pod tú vlečku. Sme stromček viezli do kostola na vianočné sviatky. Takže je to smola." Takto popísal kurióznu nehodu jej svedok.

Spolu s ďalšími chlapmi totiž skutočne viezli stromček na vlečke za malotraktorom. Problém nastal, keď vyšli na hlavnú cestu. Narazilo do nich auta a jeden z chlapov, 64-ročný muž skončil pod kolesami. "38-ročný vodič Nissanu nevenoval dostatočnú pozornosť vedeniu vozidla a narazil do malotraktora s vlečkou," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Muža odviezli do nemocnice

"Bol pri vedomí, komunikoval s nami. Bol trošku dochrámaný na tvári a sťažoval sa na bolesti na pravej nohe. Je to kuriózna nehoda hlavne kvôli tomu stromčeku," komentoval nehodu veliteľ zásahu hasičov Ctibor Režo.

Muža okamžite previezli do bojnickej nemocnice. Našťastie utrpel len ľahké zranenia. Chlapi si so stromčekom napokon poradili a za asistencie policajtov sa im ho podarilo bezpečne doviesť do kostola.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy