Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pri kostole v Nitre našli mŕtveho muža
Zdielať na

Pri kostole v Nitre našli mŕtveho muža

V Nitre, v blízkosti kostola, našli včera ráno telo mŕtveho muža. Staršieho pána, ktorý nemal pri sebe žiadne doklady pravdepodobne niekto prepadol. Na hlave a na rukách mal tržné rany a jeho osobné veci boli rozhádzané po okolí.

Telo muža našli skoro ráno dvaja kňazi z kňazského seminára, ktorý je v blízkosti kostola. Okamžite zavolali pomoc.  Záchranári však už nedokázali nič urobiť, muž zrejme zomrel krátko pred ich príchodom. Policajti a vyšetrovatelia začali zisťovať, čo sa stalo.  "Najskôr tu boli sanitky, policajti a potom aj pohrebáci," tvrdí svedkyňa.

Totožnosť muža neznáma

Muž nemal pri sebe žiadne doklady a polícia zatiaľ nevie, o koho ide. Podľa našich informácii mal však cez hlavu pretiahnutý sveter a preto je možné, že ho niekto prepadol.  "Zrejme nejaký bezdomovec, ktorý nemal na alkohol, " myslí si svedkyňa.

Olúpil ho bezdomovec?

Vyzerá to tak, akoby mužovi niekto prehľadával vrecká. Z obalu boli vytiahnuté okuliare a dáždnik, ktorý zrejme držal v rukách, bol  zlomený. Vetrovka, ktorú mal na sebe, sa našla vedľa tela. "Asi išiel do kostola," dedukuje svedkyňa. Na zemi bola pohodená prázdna peňaženka. Na tele nebohého sa našli rôzne škrabance. Odreniny mal aj na hlave. Či  pôjde o stopy po bitke,  zatiaľ jasné nie je. "Ide o  muža neznámej totožnosti vo veku 60 až 65 rokov," konštatuje Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre.

Príčinu smrti odhalí až súdna pitva

Telo previezli na pitvu, ktorá by mohla odhaliť, ako muž zomrel. "Vyšetrovateľ začal trestné síhanie vo veci usmrtenia.Okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," dodáva Renáta Čuháková

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

polícia_obeť_miesto_nálezu

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy