Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Miroslav (32) chcel spáchať samovraždu. Zachránili ho policajti
Zdielať na

Miroslav (32) chcel spáchať samovraždu. Zachránili ho policajti

Za život vďačí hlavne rýchlemu zásahu polície z Lužianok. 33-ročný muž sa rozhodol ukončiť svoj život a pokúsil sa podrezať si žily. Keď však zbadal následky svojho činu, podľahol panike a volal o pomoc. Vďaka policajtom je medzi živými.

Nebezpečný skrat

Stalo sa to v stredu v skorých ranných hodinách v ubytovni v Lužiankach. Miroslav zrejme podľahol momentálnemu skratu a pokúsil sa o samovraždu. Napokon si to rozmyslel. Údajne sa po hroznom čine v strese rozbehol po chodbe a bol celý zakrvavený. Na políciu zavolala žena, ktorá je ubytovaná na rovnakom mieste. Zhodou okolností bola v blízkosti policajná hliadka. Tá utekala mužovi na pomoc.

Ďakovať môže hlavne policajtom

Podľa policajta, Jána Balšana, ktorý bol pri zásahu, „mal prerezanú ľavú ruku a sedel na posteli v kaluži krvi, krv bola na zemi na chodbe po schodoch. Nekomunikoval celý sa triasol“. Bez rýchlej pomoci policajtov by bol muž zrejme vykrvácal. Muž bol zmätený a povedal, že sa chcel zabiť kvôli depresiám. Muža, ktorého zachránili títo policajti záchranka previezla do nemocnice.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

policajti_pred_autom

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy