Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Xingh Zhan (†21) zomrel. Otec prežil vďaka zapaľovaču...
Zdielať na

Xingh Zhan (†21) zomrel. Otec prežil vďaka zapaľovaču...

Štyridsaťsedemročný muž z Číny, ktorého aj s rodinou brutálne prepadol mladý Tešedíkovčan, sa vraj dokázal vyslobodiť vďaka zapaľovaču. Tým údajne prepálil lano, ktorým bol zviazaný. Zdeno rodinu mučil zrejme pre peniaze. Zavraždil pritom 21-ročného chlapca.

Vraj sa neraz správal agresívne

Zdeno vraj vedel, že rodina má peniaze, pretože jej zvykol voziť tovar. Tvrdí to jeho bývalá manželka. Zatiaľ sa ale táto informácia nepotvrdila. Muž totiž odmieta vypovedať. Podľa našich informácii sa po prepade vo vrecku jeho nohavíc našlo 5 000 €, ktoré mal ulúpiť v dome.

To, že muž dokázal štyri hodiny mučiť rodinu, u ktorej kedysi pracoval a pritom zavraždiť iba 21-ročného chlapca, Zdenovu rodinu prekvapilo. Bývalá manželka televízii povedala, že v stresových situáciách sa neraz správal agresívne. "Buchol do steny alebo ma chytil pod krk," hovorí Zdenova exmanželka.

Zomrel 21-ročný mladík

Iba niekoľko dní predtým, ako vtrhol k čínskej rodine, vraj bývalej manželke povedal, že splatí všetky dlhy. "Povedal, že zoženie 10 000 €. "Len ja som nevedela, že to chce vyriešiť takýmto spôsobom."

Zdeno prišiel lúpiť k rodine ešte v sobotu pred obedom. Doma bol v tom čase iba otec rodiny. Údajne ho napadol s nožom a povrchovo zranil na bruchu a zviazal.

Po pol hodine prišla domov aj manželka so synom. Oboch Zdeno napadol a zviazal. Chlapca surovo dobodal. Otcovi sa údajne podarilo vyslobodiť vďaka zapaľovaču, ktorý mal vo vrecku. S ním prepálil lano, ktorým bol priviazaný. Potom pri naháňačke páchateľa postrelil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy