Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Úchylák (33) sa v Bratislave odhaľoval pred dieťaťom
Zdielať na

Úchylák (33) sa v Bratislave odhaľoval pred dieťaťom

Úchylák v Devínskej Novej Vsi obťažoval na autobusovej zastávke babku, ktorá viezla v kočíku 11-mesačnú vnučku. Vyzliekol si nohavice, zozadu pristúpil k panej v zrelom veku a naťahoval si prirodzenie. Netušil však, že žena čaká na svojho manžela a dcéru, ktorí v momente exhibicionistického výstupu práve vyšli z lekárne.

Muž tvrdil, že neonanoval

Úchylák mal pod teplákmi oblečené ružové tangáče. "Mama utekala rovnou čiarou smerom domov, otec ho držal pod krkom. Som sa ho pýtala, čo ty pedofil jeden hnusný sa odbavuješ pred mojou dcérou. On mi povedal, ja som sa jej nestihol chytiť," tvrdí mama 11-mesačného dievčatka.

Policajti po príchode zistili, že v tomto prípade ide o 33-ročného muža z Bratislavy. Podľa našich zistení Tomáš pracuje v neďalekej automobilke. Muža predviedli policajné hliadky na oddelenie do Devínskej Novej Vsi. Vo výpovedi Tomáš tvrdil, že pred ženou s malou Sofiu v kočiari, neonanoval. "Polícia celú vec zadokumentovala ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu," povedal bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Mamička: Mal by sa ísť liečiť

To, že Tomáš vyviazne len s priestupkom, rovnako, akoby močil na verejnosti,  samozrejme vyvolalo zdesenie vystrašenej rodiny. Podľa nich by sa mal ísť mladík okamžite liečiť. "Malá má 11 mesiacov, si predstavte, že by bola staršia, tak má traumu do konca života," hovorí mamička malej Sofie.

Okolo 17-tej hodiny vyvádzajú policajti exhibicionistu, tvár si maskuje. Podľa nášho zdroja ho zobrala kriminálka na daktyloskopiu, u Tomáša totiž okrem oblečenej podprsenky a tangáčov našli ešte aj čiernu kuklu.  

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy