Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Záchvat zúrivosti pacienta si odskákal iný. Požiar ho vážne zranil
Zdielať na
Krimi

Záchvat zúrivosti pacienta si odskákal iný. Požiar ho vážne zranil

V zariadení sociálnych služieb pre duševne chorých bojovali s požiarom! Nešlo o nehodu, požiar úmyselne založil jeden z pacientov. Urobil tak krátko po tom, ako sa dozvedel, že ho na sviatky nepustia domov. Vzápätí ostal nekontrolovateľný záchvat zúrivosti. Plamene vážne zranili iného staršieho muža.

Utrpel popáleniny 2. stupňa

Nepríjemnú situáciu má na rováši 30-ročný klient domova sociálnych služieb. Ten mal podpáliť nábytok v miestnosti, kde sa nachádzali aj ďalší klienti. Po vypuknutí požiaru museli evakuovať celé osadenstvo obývacej časti domova. Na jednom z horiacich kusov nábytku údajne sedel muž, ktorý utrpel zranenia. S popáleninami druhého stupňa ho museli previesť do nemocnice.

Stav zurvalca preskúma znalec

Muža, ktorý požiar založil, zase previezli na oddelenie psychiatrie, kde pod stálym dohľadom lekárov. Podľa našich informácií začal byť agresívny po tom, ako sa dozvedel, že si ho jeho rodina nechce vziať k sebe na Vianoce. Prípad už vyšetruje polícia. Začali v ňom trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozenia. Keďže ale podozrivý muž trpí vážnou psychickou chorobou, jeho stav musí preskúmať znalec.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Posteľ_nemocnica_muž

isifa.com - ilustračné foto

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy