Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Škandál? Policajní funkcionári mali nafúkať...
Zdielať na

Škandál? Policajní funkcionári mali nafúkať...

Podľa nepotvrdených informácií má Úrad hraničnej a cudzineckej polície na krku obrovský škandál! Od pondelka až do štvrtku malo v hoteli v Jánskej doline prebiehať školenie riaditeľov a ich zástupcov zo všetkých krajov Slovenska.

Policajti sa mali bujaro zabávať

Na tomto školení sa mali policajti bujaro zabávať do skorých ranných hodín, napriek tomu, že boli v službe! Inšpekcii ministerstva vnútra to nahlásil istý muž. Záznam telefonátu máme k dispozícii.

Až 80 percent zúčastnených, teda približne 40 príslušníkov zboru, mohlo mať pozitívnu skúšku na alkohol. Podľa našich informácií nafúkali od nula celé štyri až do dvoch promile! Ministerstvo nám tieto informácie zatiaľ oficiálne nepotvrdilo.

Prípad z polovice januára

Dusno malo byť aj na Oddelení hraničnej kontroly v Uliči v polovici januára. Jeden z funkcionárov z tohto oddelenia tam mal zaútočiť na hliadku, ktorá mala v čase incidentu službu.

Z neoficiálnych zdrojov sme sa vtedy dozvedeli, že by malo ísť o zástupcu riaditeľa hraničného oddelenia. V inkriminovanom čase mal byť dokonca pod vplyvom alkoholu a zraniť jedného z policajtov. 

Téme sa venuje Dana Strculová. Spojte sa s ňou cez profil na facebooku

Policajné auto_zaparkované_prepad_policajti_ilustračné

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy