Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Odsúdili kňaza (33), ktorý demoloval autá
Zdielať na

Odsúdili kňaza (33), ktorý demoloval autá

Kňaza zo Sniny, ktorý uplynulý víkend vystrájal v bratislavskej Petržalke, odsúdili v super rýchlom konaní. Muž demoloval zaparkované autá. Ešte viac však políciu zarazilo to, že vandal bol oblečený v kňažskom rúchu.

Kňaz "úradoval" v Petržalke

Všetko sa to malo odohrať ešte v sobotu ráno na Gercenovej ulici v Petržalke. Kaplán Univerzitného pastoračného centra odlomil na troch autách spätné zrkadlá, poškriabal karosérie a spôsobil majiteľom škodu za 500 eur.

Policajti páchateľa chytili priamo pri čine. Muž bol oblečený v kňazskom civilnom odeve - v košeli s kolárikom. Páchateľom bol 33-ročný Andrej z okresu Snina.

Vysokoškolákom radí, ako správne žiť

Zaujímavé je, že vyštudoval teológiu a v súčasnosti pracuje s vysokoškolákmi na bratislavských internátoch v Mlynskej Doline. Je totiž zástupcom správcu pastoračného centra. Pritom paradoxne jedným z hlavných cieľov centra je asistovať študentom v ich snahe žiť život v plnosti s dôrazom najmä na vývoj osobnosti po duchovnej stránke. 

Kazateľa so Sniny sudca okresného súdu v Bratislave v super rýchlom konaní uznal vinným z poškodzovania cudzej veci a dostal trest 3 mesiace s podmienkou na 15 mesiacov. Rozsudok je právoplatný.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Kaplán univerzitného pastoračného centra v sobotu skoro ráno demoloval v Petržalke autá. Policajti ho chytili priamo pri čine.

TV JOJ/POSTOY.SK

Súvisiace články

Najčítanejšie správy