Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
To mu len tak ľahko neprejde! Šofér Milan (18) vletel autom do policajtov
Zdielať na

To mu len tak ľahko neprejde! Šofér Milan (18) vletel autom do policajtov

Na jednej z nitrianskych križovatiek v sobotu večer havarovali policajti. Nepozorný 18-ročný vodič vbehol rovno do cesty hliadke, ktorá išla po hlavnej ceste.

Mladý vodič nedal prednosť dopravným policajtom, ktorí išli po hlavnej ceste. Výsledkom ich kolízie boli zdemolované autá. 

Nevšimol si policajtov na hlavnej...

Na križovatke, kde sa nehoda odohrala, boli už večer semafory vypnuté. 18-ročný Milan, chcel odbočiť  do mesta  a pritom si zrejme nevšimol policajné auto. "My sme išli stadiaľ dole. Prepáčte ale teraz na to nemám nervy, " ukončil rozhovor spolujazdec nepozorného vodiča.  Policajt za volantom už nemal ako zrážke zabrániť. Po náraze osobné auto vyletelo na chodník  a skončilo až v oplotení pri cintoríne. Rozbité policajné auto zostalo na ceste. "Nebolo treba nikoho z vozidiel vyprosťovať. Príslušníci polície boli vonku, rovnako aj osoby z druhého vozidla," tvrdí veliteľ zásahu Hasičského a záchranárskeho zboru v Nitre Juraj Pilka.

Po havárii zlomené zápästie

Policajt, ktorý v aute sedel ako spolujazdec sa pri nehode zranil a bol prevezený do nemocnice. 24-ročný dopravák má podľa našich informácií zlomené zápästie a čaká ho operácia.  Mladý vodič bol v šoku a pri zrážke si zranil ruku. V aute viezol aj 15-ročného kamaráta, ktorému sa nestalo nič.
"Škoda na autách je 12 tisíc eur. Dychová skúška na alkohol bola u vodičov negatívna," konštatuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Vodič Milan si za volant tak skoro zrejme nesadne. Vodičský preukaz, ktorý má iba niekoľko mesiacov
mu totiž policajti zadržali.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Na jednej z nitrianskych h križovatiek v sobotu večer havarovali policajti. Nepozorný 18-ročný vodič vbehol rovno do cesty hliadke, ktorá išla po hlavnej.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy