Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vodič narazil do mostného piliera. Na mieste uhorel
Zdielať na

Vodič narazil do mostného piliera. Na mieste uhorel

Na ceste do Hronskej Dúbravy narazilo v plnej rýchlosti auto do mostného piliera. Vodič po náraze okamžite zhorel, hasiči mu už pomôcť nedokázali.

Keď prišli na miesto hasiči, auto už bolo v plameňoch. Pre sálavé teplo sa podľa svedkov nedalo k nemu priblížiť na menej ako desať metrov. "Keď som prišiel, už tú stálo niekoľko áut . To havarované už horelo, za päť minút zhorelo celé," tvrdí svedok havárie.

Vodiča pohltili plamene

Muž, ktorý sedel za volantom, bol vo vnútri uväznený. Okoloidúci vodiči sa pokúšali pomôcť mu. Malé hasiace prístroje však nestačili. "Kolegovia sa ho snažili vytiahnuť, ale už sa nehýbal. Ani dvere sa nedali otvoriť," dodáva svedok.  Vyhorel celý interiér auta. Nedalo sa tak určiť, kto pri osudnom náraze šoféroval. Išlo o americké auto privezené z cudziny, podľa čoho polícia zistila jeho majiteľa. Ten zrejme sedel aj za volantom.

Totožnosť obete musí potvrdiť súdna pitva

"Podľa predbežných zistení išlo zrejme o 38-ročného muža zo Žiaru nad Hronom, ale totožnosť tejto osoby definitívne určí až súdna pitva," vysvetľuje Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici. Podľa našich informácií muž podnikal v autodoprave. Údajne mal problémy v manželstve a narobil si aj dlžoby. Zatiaľ je záhadou, ako sa nehoda presne odohrala. Na ceste sa však nenašli žiadne stopy po brzdení. "Všetky okolnosti súvisiace s touto dopravnou nehodou sú v štádiu vyšetrovania", dodáva Mária Faltániová, hovorkyňa KRPZ v Banskej Bystrici.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy