Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Nebola to nehoda, ale samovražda. Toto tvrdia svedkovia
Zdielať na

Nebola to nehoda, ale samovražda. Toto tvrdia svedkovia

V nedeľu popoludní sa na ceste zo Žiliny na Kysuce stala tragická dopravná nehoda. 25-ročný Ján z Hričovského Podhradia zomrel potom, čo narazil do mostného piliera pri Brodne. Podarilo sa nám zistiť, že nešlo len o dopravnú nehodu. Za tragédiou je oveľa viac.

Auto auta zostala len kopa šrotu

"Snažili sme sa otvoriť ľavé zadné dvere, aby sme sa k nemu dostali a následne lekár skonštatoval smrť," opisuje veliteľ zásahu Milan Konárik. Vodič údajne zapol pravú smerovku a bez brzdenia si to nasmeroval do mostného piliera. 

Nasledoval prudký náraz a zo strieborného golfu zostala len kopa šrotu. Sedadlo vodiča bolo natlačené až v zadnej časti auta. Prudký náraz vytrhol motor a nápravy a časti auta skončili porozhadzované v okolí. Na mostnom pilieri zostali nielen stopy po náraze, ale aj čierny fľak od oleja. "Museli sme počkať na policajtov, potom budeme telo z auta vystrihovať," dodáva Konárik.

Samovražda kvôli žene?

Táto tragická dopravná nehoda má údajne súvis s incidentom, ktorý sa mal odohrať v Hôrkach. Tragédii mala predchádzať  ostrá hádka. Kamaráti sa ale podľa miestnych štamgastov pohádali aj deň pred tým v krčme keď oslavovali Jánove 25. narodeniny. Dôvod však poznali len oni dvaja. Dnes už nebohý Ján bol ale údajne veľmi žiarlivý na svoju manželku. Sekeru, ktorú našiel pri dome zaťal Ján svojmu najlepšiemu kamarátovi do hlavy. "Keď priateľ napadne priateľa a napadne ho sekerou, čo s tým urobíte," hovorí miestny obyvateľ.

Veria, že sa z toho dostane

Mladý vodič zrejme takýmto spôsobom ukončil svoj život dobrovoľne. "Okolnosti sú predmetom vyšetrovania, či bol ovplyvnený alkoholom ukážu až závery súdnej pitvy," dodala hovorkyňa policajného zboru Jana Balogová.

"Vyšiel do obývacej izby s úmyslom muža usmrtiť," informuje Balogová. Mira obyvatelia obce poznajú ako veľmi dobrého človeka. To, čo sa stalo nechápu, no veria, že sa mladík, ktorý má život iba pred sebou z najhoršieho dostane.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy