Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajt nezastavil na stopke a ťažko zranil ženu (45)
Zdielať na

Policajt nezastavil na stopke a ťažko zranil ženu (45)

Policajt z Dvorov nad Žitavou sa večer až príliš ponáhľal do služby. Sediac v služobnom aute nezastavil na stopke a vyšiel na hlavnú, kde sa zrazil s prichádzajúcim autom, v ktorom sa jedna žena ťažko zranila.

Pri nehode sa zranili 3 ľudia

Štyridsaťjedenročný policajt z Dvorov nad Žitavou to mal v služobnom aute namierené do Štúrova, kde bol zaradený do hliadky, keďže sa tam tento víkend koná tradičný jarmok. Na križovatke za Bajčom vletel pod kolesá prichádzajúcej Toyoty, v ktorej sedeli 45-roční manželia a ich 25-ročný syn.

Policajné auto skončilo v poli, náraz Toyotu odhodil na kraj križovatky. Vodič sa zranil ľahšie, horšie pochodila jeho manželka, ktorá sedela na prednom sedadle, s pomliaždenými pľúcami, srdcom a otrasom mozgu skončila na ÁRE.

Najhoršie je na tom žena

"Ťažšie zranenú sme vyprostrili  s vyprosťovacím náradím a odovzdali sme ju do lekárskej starostlivosti, policajt sedel v policajnom aute sám a ten mal ľahšie zranenie," potvrdil zasahujúci hasič Marián Baran.

Syn vodiča sediaci vzadu vyviazol s ľahším zraneniami, policajt utrpel otras mozgu a podvrtnutie krčných stavcov. Dychová skúška na alkohol bola podľa u oboch vodičov negatívna. Na služobnom aute vznikla škoda za 8000 a na Toyote za 6000 eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy