Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajti potrestali mladú ženu tým, že ju znásilnili
Zdielať na

Policajti potrestali mladú ženu tým, že ju znásilnili

Obrovský škandál lomcuje celým policajným oddelením. Dvaja muži zákona zatkli pre neslušné správanie ženu, ktorú nachytali s jej snúbencom. Na policajnej stanici sa ju rozhodli potrestať tým, že ju znásilnili.

Ženu znásilnili dvaja policajti

Všetko sa to malo odohrať ešte 3. septembra v tuniskej metropole. Dvadsaťsedemročná žena bola údajne so svojím snúbencom v aute, keď k nim prišla trojica policajtov. Dvaja z nich mali mladú ženu znásilniť.

Tretí policajt mal zase odviezť snúbenca k bankomatu a vylákať od neho peniaze. Policajti to popierajú. Pár bol údajne v "nemravnej pozícii," keď k nim polícia pristúpila.

Trest hrozí aj policajtom...

Právnici mladej ženy po utorňajšom viac ako dvojhodinovom vypočúvaní sršia optimizmom a veria, že by obvinenie mohlo byť stiahnuté. V opačnom prípade by si mladý pár posedel za mrežami 6 mesiacov.

Obvinení a následne usvedčení však môžu byť aj policajti, pokiaľ by sa preukázalo, že mladú ženu skutočne znásilnili. Hrozí im trest smrti.

Na strane znásilnenej ženy pritom nestoja len obhajcovia ľudských práv. Na svojvoľných policajtov, ktorí sa dopúšťajú najhorších zločinov upozorňujú aj vplyvní tuniskí politici.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy