Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Šofér (35) si chodca (54) nevšimol. Na mieste bol mŕtvy
Zdielať na

Šofér (35) si chodca (54) nevšimol. Na mieste bol mŕtvy

Obyčajná cesta z reštaurácie sa môže skončiť tragicky. Muž z obce Šárovce vraj kráčal neosvetlený po hlavnej ceste a zozadu do neho vpálilo auto. Nehoda sa stala na rovnom úseku cesty.

54-ročný Vojtech v tmavom oblečení vraj kráčal po pravej strane cesty. 35-ročný vodič si ho zrejme nevšimol a od chrbta do neho vrazil. "Podľa predbežných zistení chodec vošiel do jazdnej dráhy vozidla," uviedla hovorkyňa policajtov Renáta Čuháková. 

Rozhádzané veci na ceste

Vodič auta, ktorý viezol aj manželku s malým dieťaťom po náraze ešte chodca pravdepodobne vliekol na kapote auta niekoľko metrov. "On je v takom stave, že by sa nemal vyjadrovať," povedal príbuzný 35-ročného vodiča. Telo muža zostalo ležať na vozovke. Po okolí boli rozhádzané jeho veci a topánky. Auto, ktoré malo zdemolovanú celú prednú časť zastavilo asi o 20 metrov ďalej.

Vojtech bol na mieste mŕtvy

Vojtechovi sa snažili ešte pomôcť. Silnú zrážku však nemal šancu prežiť a bol na mieste mŕtvy. Vladimír, ktorý sedel za volantom sa pri nehode nezranil, bol však v poriadnom šoku. Bez zranení bola aj jeho manželka a malá dcérka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy