Polojasno
14°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Lanom chceli vytrhnúť bankomat. Nevydržalo...
Zdielať na

Lanom chceli vytrhnúť bankomat. Nevydržalo...

Ďalší pokus o krádež bankomatu. Neznámi páchatelia tentoraz vyčíňali v Novom Meste nad Váhom. Podľa všetkého najskôr podpálili auto, aby odpútali pozornosť polície a krátko na to sa na opačnom konci mesta vlámali do supermarketu.

Páchatelia boli pravdepodobne dvaja. Do novomestského supermarketu sa vlámali cez vedľajšiu kaviareň. Potom ich už zaujímali iba bankomat, ktorý sa nachádzal za hlavným vchodom do predajne. Záťah zlodejov trval údajne len tri minúty.

Lano sa im pretrhlo

Po rozbití sklenených dvier na kaviarni utekali muži k bankomatu, o ktorý priviazali lano. Do hlavného vchodu vysekali dieru a povraz upevnili na auto. Potom dupli na plyn. "Páchateľom sa v snahe ukradnúť bankomat odtrhlo lano pripevnené o vozidlo. Poškodený bankomat tak ostal stáť na pôvodnom mieste," uviedla hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Po nevydarenom pokuse vytrhnúť bankomat sa už páchatelia do supermarketu druhýkrát nevrátil a z miesta ušli. Šokujúce je, že muži po celý čas ignorovali dve ženy, ktoré v predajni dokladali tovar do regálov. S celým prípadom s najväčšou pravdepodobnosťou súvisí aj zhorené auto na opačnom konci mesta. To niekto úmyselné podpálil krátko pred vlámaním sa do supermarketu, aby odpútal pozornosť polície.

Vynaliezaví zlodeji

Zlodeji boli evidentne vynaliezaví. Zlodeji po ceste k obchodnému domu údajne vysypali na vozovku tzv. ježkov, aby spomalili rýchly príjazd polície na miesto činu. Podľa našich informácií defekt pracovníci SBS-ky a krátko na to i mestskí policajti. Novomestskí policajti žiadajú svedkov nočného vyčíňania neznámych zlodejov, aby akékoľvek informácie telefonovali na linku 158.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy