Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rodinná oslava sa skončila bitkou. Dôvodom boli peniaze
Zdielať na

Rodinná oslava sa skončila bitkou. Dôvodom boli peniaze

Hoci najprv vyzerala rodinná oslava pokojne, všetko sa zmenilo príchodom ďalšieho príbuzného. Vtedy sa strhla nekontrolovateľná bitka. Miesto osláv sa zmenilo na miesto činu. Namiesto smiechu a zábavy bolo počuť krik a plač. Paradoxne za to môže niečo, čomu by sme sa mali všetci tešiť.

Hovorí sa, ak máš plný mešec, priatelia ťa nájdu. No žiaľ, nemusí to byť vždy celkom ružové a môžete aj od blízkeho práve vďaka peniazom dostať riadnu nakladačku.

Máme peniaze, oslavujeme!

Svoje o tom vie rodina z osady Pätorácke z dediny Rudňany. Keďže nadišiel čas vyplácania sociálnych dávok, nasledovala oslava. Tá však vôbec nedopadla podľa predstáv oslávencov.

Musela totiž zasahovať desiatka policajtov z Markušoviec, ktorí dokonca potrebovali pomoc PMJ-čkárov z Krompach. Prišli na základe vyčíňania jedného člena rodiny, ktorý pri príchode do bytu rozbil okno aj dvere. Spacifikovať sa ho pokúsili otec so synom. Márne. V osade sa strhla bitka, pri ktorej došlo aj k zraneniam.

Lekára nepotrebovali

Napriek tomu, že mali muži na odeve fľaky od krvi, ktoré si spôsobili pri konflikte, odmietli zdravotnícku pomoc. Ako to však už v týchto prípadoch býva, nikto na nikoho nepodal trestné oznámenie za napadnutie. Policajtov však určite bude zaujímať zničenie verejného majetku.

Špeciál Bez detí neodídem II. a následnú diskusiu odvysiela televízia PLUS v stredu 19. septembra od 20- tej.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy