Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mikrobusu vbehli do cesty diviaky. Nehodu v Maďarsku neprežil Slovák
Zdielať na

Mikrobusu vbehli do cesty diviaky. Nehodu v Maďarsku neprežil Slovák

Tragicky sa skončila dnes nadránom cesta siedmich Slovákov z Talianska domov na Slovensko. Mikrobus, v ktorom sa viezli, havaroval na maďarskej diaľnici. Jeden človek neprežil, ďalší dvaja skončili v nemocnici.

Slovenský mikrobus havaroval na maďarskej diaľnici M7 smerom na Budapešť. Nehoda sa stala okolo tretej hodiny ráno. V mikrobuse s evidenčnými číslami Rožňavy cestovalo dohromady sedem ľudí. Skupina Slovákov smerovala domov z Talianska, kam vycestovala za prácou.

Kus plechu mu odrezal nohu a vykrvácal!

"Podľa informácií, ktoré máme k dispozícii, vošlo vodičovi do cesty stádo diviakov. Nestačil zabrzdiť a strhol volant, následkom čoho vozidlo narazilo do zvodidiel a prevrátilo sa na bok," informuje Boris Gandel, hovorca Ministerstva zahraničných vecí SR. Jednému z cestujúcich podľa našich informácií odrezal kus plechu nohu. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. Priamo na mieste vykrvácal.

Boris Gandel: "Následky tejto nehody sú tragické. Jeden občan Slovenskej republiky pri nej zahynul a dvaja sú ľahšie zranení." Štyria ľudia vyviazli z nehody bez zranenia, dvoch ľahšie zranených prepustili z nemocnice po ošetrení domov. Kedy sa všetci z Maďarska vrátia domov, zatiaľ nie je jasné.

Nehoda_mikrobus_Maďarsko_Slováci

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy