Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Manuelin (16) príbeh lásky pokračuje. Aj so sexom...
Zdielať na

Manuelin (16) príbeh lásky pokračuje. Aj so sexom...

16 / ročná Manuela je po tom, ako ju mali uniesť neznámi ľudia, už doma. Dievča však rozpráva hneď dva hodnoverné príbehy. Jeden povedala v prítomnosti kurátorky policajtom, druhý si nechala pre rodičov. Vraj zo strachu – otázkou len zostáva, koho sa bojí viac.

Do auta nastúpila dobrovoľne

"Manuela nám povedala, že bola znásilnená," hovorí jej teta Adriana Lakatošová. Preto hneď spoločne v Nových Zámkoch hľadali gynekológa. "Žiadali sme od kriminálky, aby nám pomáhali, aby nám priniesli doktora, lebo je znásilnená," pokračuje Adriana. 

Medzitým však vyšlo najavo, že Manuela policajtom rozprávala niečo úplne iné. "Dievčina na polícii vypovedala za prítomnosti kurátorky, že sama dobrovoľne nastúpila do vozidla a nikde nebola držaná násilím," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Klamala som, lebo som sa bála

Svojou výpoveďou, že s mladíkom z Plavých Vozokan, kde bola uplynulé 4 dni, sa vraj pozná už mesiace, má ho rada, ale vie, že chlapec by za ňu nevedel zaplatiť, vyvrátila tvrdenie príbuzných, že je obeťou trestného činu. Nám, v prítomnosti rodičov, opäť tvrdila niečo iné. "Ten Dollár ma ťahal za vlasy do auta a tí cigáni, čo ma ukradli mi povedali, čo mám hovoriť policajtom," tvrdí Manuela.  

Na otázku, prečo klamala policajtom, keď práve oni ju pred údajnými násilníkmi zachránili, opakovala dookola to isté. "Klamala som, lebo som sa bála," povedala. "Nakoľko sa podozrenie nepotvrdilo, k spáchaniu trestného činu nedošlo, bude o tomto oznámení rozhodnuté v zákonnej lehote," informovala Bruchterová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy