Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Mladý vodič (18) nezvládol zákrutu a skončil v priekope
Zdielať na

Mladý vodič (18) nezvládol zákrutu a skončil v priekope

Dvaja ťažko zranení kamaráti. Taký je výsledok večernej nehody štvorčlennej tínedžerskej posádky auta. Mladý vodič pravdepodobne vo vysokej rýchlosti nezvládol zákrutu na vjazde do obce Ražňany v Sabinovskom okrese.

V nemocnici skončili všetci štyria

"Išli od Ostrivian jak blázni a nevybrali zákrutu a skončili v priekope," hovorí svedok nehody. "Vodič auta pri prejazde zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť a dostal šmyk," informoval hovorca policajného zboru Daniel Džobaník.

Ostrá zákruta je miestnym dobré známa. Vo väčšine prípadov si vyberá svoju daň od tých, ktorí v nej nestiahnu nohu z plynu. Celú posádku previezli záchranky do prešovskej nemocnice. Z toho jeden mladík má vážne zranenia. "Pacient bol hospitalizovaný na klinike anesteziológie a intenzívnej medicíny s úrazom hlavy, poškodením krčnej chrbtice, pľúc a zlomeninou stehennej kosti. Je stabilizovaný mimo ohrozenia života," povedala hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková.

Šoférovi vzali vodičák

Podľa najnovších informácii 16-ročného chlapca vrtuľník prevážal na ARO do Košíc. V Prešove je hospitalizovaný ešte jeden mladík z tejto nehody, ktorý má zranenú chrbticu. Ambulantne ošetrili jedného spolujazdca a vodiča. "Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. Polícia začala v toto prípade trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," dodal Džobaník.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy