Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Spitá žena (21) bez vodičáku havarovala kúsok od ihriska!
Zdielať na

Spitá žena (21) bez vodičáku havarovala kúsok od ihriska!

Takmer 3 promile alkoholu v dychu namerali policajti 21-ročnej žene, ktorá si bez vodičského oprávnenia sadla za volant kamarátovho auta. Alkoholom potužená posádka totiž narazila do vchodu obytného domu, kde sa krátko predtým hrali deti.

Nafúkala 2,9 promile

Majiteľovi auta, 36-ročnému Máriovi zrejme nevadilo, že za volant posadil opitú nevodičku – zrejme si pomyslel, že tej policajti na rozdiel od neho nemajú čo vziať. Pri náraze sa však ako jediný zranil práve on, so zraneniami s dobou liečenia do 14 dní bol prijatý do nemocnice.

Ďalší, pravdepodobne rovnako spoločenský unavený pasažier, aj s nevodičkou za volantom vyviazali bez zranení. Ich cesta skončila tesne pred cieľom, vo vchode obytného domu. "Policajti namerali 2, 9 promile alkoholu v dychu vodičky," informovala hovorkyňa policajného zboru Renáta Čuháková. "Božemôj, vypila som dve veľké pivá," povedala opitá nevodička.

Jeden rok vo väzení

Mladá žena tvrdila, nafúkala takmer 3 promile preto, že nič nejedla. To, že mohla za volantom zabiť nevinných, však nekomentovala. "To mi veľa spravilo, že som 3 dni nejedla," dodala. "Deti sa tu predtým 5 minút hrali, alebo aj smeti nesie človek von, alebo čo ja viem čo, ešte šťastie, že takto to dopadlo," hovorí jeden z opýtaných.

"21-ročná vodička bola obvinená z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, za čo hrozí v zmysle zákona jeden rok väzenia," dodala Čuháková.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy