Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zlodejov videli svedkovia. Čoskoro im boli v pätách policajti
Zdielať na

Zlodejov videli svedkovia. Čoskoro im boli v pätách policajti

Policajti z Trenčína majú za sebou rušnú noc. Hliadky naháňali v uliciach mesta hneď tri vozidlá. V nich unikali mladíci, ktorí krátko predtým ukradli auto. Traja, iba 21-roční, autičkári skončili s putami na rukách. Zrejme nekradli prvýkrát.

Zamestnanec firmy zlodejov videl

Traja mladí autičkári kradli v stredu v noci vozidlo zaparkované na parkovisku v Trenčíne. Zrejme však vôbec netušili, že ich z okna sleduje zamestnanec neďalekej firmy, ktorý ihneď kontaktoval políciu.

Iba 21-roční mladíci sa ulakomili na staré BMW. Po vylomení dverí sa im ho podarilo naštartovať. Z miesta odišli na troch autách, pričom to kradnuté jazdilo v strede. Tento krycí manéver vak nezmiatol policajtov, ktorí už o krádeži vedeli.

Keď zlodeji zistili, že sú im v pätách policajti, rozdelili sa a každý unikal iným smerom. Do naháňačky sa tak zapojili všetky nočné hliadky. Vodič v kradnutom aute náhle zastavil a dal sa na útek po svojich. Pohotoví policajti však jeho, i ďalších dvoch mladíkov, nakoniec zadržali.

Majiteľ o krádeži najskôr nevedel

Majiteľ vozidla sa o krádeži dozvedel až na druhý deň ráno. Napriek poškodeným zámkom na aute je rád, že mu ho trenčianski policajti tak rýchlo vrátili.

Podľa informácií Krimi nie je vylúčené, že traja zadržaní mladíci sú členmi väčšieho gangu, ktorí pôsobí v Trenčíne a jeho okolí.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy