Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Muža privalil v lese traktor. Lekár sa k nemu zlanil z vrtuľníka
Zdielať na

Muža privalil v lese traktor. Lekár sa k nemu zlanil z vrtuľníka

Muž, ktorý sa včera podvečer vybral zvážať drevo, nezvládol riadenie malého traktora. So strojom sa prevrátil a zostal pod ním zakliesnený. Nehoda sa stala v lese za Rožňavou a keďže bol terén len veľmi ťažko prístupný, Štefana musel do nemocnice previesť záchranársky vrtuľník.

Mnohopočetné zlomeniny celého tela

Pre ťažko dostupný terén sa k zranenému mužovi musel lekár zlaniť priamo z vrtuľníka. Po tom, ako muži s pomocou hasičov traktor prevrátili a muža spod neho dostali von, nasledoval boj o jeho život. Napriek tomu, že Štefan bol po celý čas pri vedomí, jeho zranenia sú veľmi vážne. Podľa našich informácii utrpel mnohopočetné zlomeniny celého tela.

Cestu pritom veľmi dobre poznal

Štefan údajne lesnú cestu veľmi dobre poznal, keďže sem zvážať drevo chodieval takmer denne. Ani jeho kolegovia si preto nevedia vysvetliť, ako sa na malotraktore mohol prevrátiť. K zranenému sa mali problém dostať nielen záchranári, ale aj hasiči, a to pre ťažkodostupný terén, kde bol prístup autami takmer nemožný. Zraneného Štefana nakoniec k pristavenému vrtuľníku na rukách prenášali záchranári. Ten ho s vážnymi zraneniami transportoval do košickej nemocnice.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Vrtuľník_záchranársky_les

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy