Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vlak zachytil v Stakčíne auto s malým bábätkom!
Zdielať na

Vlak zachytil v Stakčíne auto s malým bábätkom!

Iba 6-mesačný Kristián zo Stakčína po autonehode skončil v nemocnici. Bol v autosedačke na zadnom sedadle, keď vozidlo na železničnom priecestí zachytil vlak. Svedkovia nechápu, prečo jeho matka, ktorá vozidla šoférovala, takto riskovala život svojho synčeka. Pred koľajnicami totiž najprv zastala, no potom sa predsa len na poslednú chvíľu rozhodla prejsť.

Auto zastalo, ale...

Cestujúci televízii povedali, že už z diaľky videli, ako sa auto blíži k priecestiu. Rušňovodič podľa nich dokonca zatrúbil. Videli, ako vozidlo na stopke najprv zastalo, no v poslednom momente si to žena za volantom zrejme rozmyslela a rozhodla sa prejsť.

Pri manévri však vlak auto zachytil. Na dažďom zmočených koľajach nepomohla ani rýchlobrzda. Miestni nechápu, prečo 21-ročná žena takto riskovala, keď predsa už na stopke stála a vlak bol stále bližšie a bližšie. V šoku boli aj cestujúci. Auto sa pohlo vo chvíli, keď bol kolos od vozidla len zopár metrov.

Chýbajú tam závory

Po zrážke posádka z auta okamžite ušla. Vodička utekala zachraňovať svojho iba 6-mesačného synčeka Kristiána. Chlapček bol v autosedačke na zadnom sedadle a navyše práve na tej strane, do ktorej udrel vlak.

Neskôr ho hospitalizovali na detskom oddelení v sninskej nemocnici. Podľa našich informácií má povrchové poranenia hlavy a tváre.

Na stakčínskom priecestí to nebola prvá takáto nehoda. Miestni pritom o problémovom úseku vedia, na priecestí je navyše aj stopka. Ani to však niektorým nestačí.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy