Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Chladnokrvná vražda Bratislavčana (†39). Polícia zverejnila identikit
Zdielať na

Chladnokrvná vražda Bratislavčana (†39). Polícia zverejnila identikit

Po štyroch mesiacoch máme nové informácie k brutálnej vražde z konca marca. V jednom z bytov na ulici Sklodowskej v Bratislave našli policajti dorezaného a dobodaného 39-ročného muža. Polícia opätovne zverejnila identikit a prosí o pomoc.

Vraždila "pánska návšteva"

Od vraždy v Petržalke prešlo už niekoľko mesiacov, no polícia, zdá sa, zostala na mŕtvom bode. Zakrvaveného muža mal v byte nájsť v sobotu 31. marca jeho priateľ. Bol dobodaný a dorezaný k smrti. Podľa susedov si do bytu vodieval najmä pánske návštevy. Pravdepodobne jedna z návštev opúšťala v sobotu dopoludnia po vražde tento byt na Sklodowskej ulici.

"Podľa doterajších informácií mal muž opustiť dom, kde sa nachádza byt poškodeného, 31.3. o 10:26 dopoludnia," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Podľa zistení polície ide asi o 30-ročného muža, vysokého 170-180 cm. Mal krátke 2-3 cm dlhé vlasy, hnedé alebo zelenohnedé oči a bledú tvár. Pôvodne sa polícia domnievala, že by muž na kresbe vedel k prípadu poskytnúť iba svedectvo.

Miesto svedka zrejme vrah

"Z výsledkov vyšetrovania vyplýva, že osoba na identikite je podozrivá zo spáchania obzvlášť závažného zločinu vraždy," upozornila Hrašková. V čase, keď opúšťal byt zavraždeného, mal oblečené rifle, riflovú bundu a obuté tenisky. Akékoľvek informácie o podozrivom z brutálnej vraždy polícia privíta na známom čísle 158.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy