Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kar sa zmenil na bitku! Rozzúrený dav napadol čašníčky
Zdielať na

Kar sa zmenil na bitku! Rozzúrený dav napadol čašníčky

Príbeh utopeného 4-ročného chlapca z Gelnice má krvavé pokračovanie. Rodina zorganizovala po pohrebe kar, na ktorom sa desiatky ľudí po nečakanom incidente vrhli na dve čašníčky. Ženy skončili v nemocnici s vážnymi zraneniami.

Ženy sa snažili skryť, ale...

Celý incident začal obyčajný pohár vody. "Tá žena ma jednoducho napadla. Začala ma biť, trhať mi veci. Bolo to naozaj strašné, nevedela som sa z toho spamätať, bola som v šoku. Jediné, čo ma v tú chvíľu napadlo, bolo hodiť pohár, ktorý som mala v ruke," tvrdí napadnutá barmanka.

Potom sa obidve ženy podľa ich slov skryli za barom. Rozzúrené osadenstvo sa za nimi vrhlo. Obsluha bola bezmocná, šialené vyčíňanie nemalo vraj konca kraja. "My sme neboli v sobotu na kare," tvrdí jedna z útočníčok.

Pani Zlatica však tvrdí, že za vlasy ju ťahalo množstvo ľudí. Vraj dostala strach, že ju úplne oskalpujú. Potom však vytiahli spoza pultu jej neter. "Bolo to naozaj strašné, kopali ma do celého tela, do hlavy," tvrdí napadnutá žena.

Potom drsné útoky prestali a osadenstvo sa rozutekalo, pravdepodobne preskočili plot pri terase. Útočníci mali byť podľa slov napadnutých žien z Turzovskej ulice.

Budú padať obvinenia

"Na základe preverovania a po zabezpečení dôkazového materiálu poverený príslušník policajného zboru začal trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. Na identifikácii účastníkov tohto incidentu a miery zavinenia jednotlivých osôb polícia pracuje," vysvetlila košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Policajti disponujú aj kamerovým záznamom bitky, ten pre vyšetrovanie nie je možné zverejniť. Po incidente neostali ženy iba s modrinami a ranami. Tvrdia, že budú musieť vyhľadať tiež odbornú psychickú pomoc. Incident však ani zďaleka nekončí - dá sa predpokladať, že v ňom budú padať trestné oznámenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy