Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
V Nitre zmizla mama 3 detí. V práci nechala aj nákup pre rodinu
Zdielať na

V Nitre zmizla mama 3 detí. V práci nechala aj nákup pre rodinu

V Nitre zmizla bez stopy 49-ročná matka troch detí. Mária pracuje ako vedúca obchodu v obci Lužianky. V stredu večer ešte zatvorila predajňu a odvtedy akoby sa po nej zľahla zem. V obchode nechala aj nákup, ktorý mala pre svoju rodinu.

Z potravín, kde pracuje ako vedúca, odišla 49-ročná žena v stredu krátko po 18-tej hodine. Potom jej kroky smerovali na autobusovú zastávku, ktorá je od potravín vzdialená niekoľko metrov. "Šesť hodín osem minút sa to kódovalo," ponúka kolegyňa časový údaj o zatvorení obchodu.

Domov neprišla, jej mobil je vypnutý

Pani Mária podľa svedkov vraj ešte nastúpila do autobusu, ktorý ide z Lužianok do Nitry. Domov k svojej rodine však už neprišla. "Okolo ôsmej večer vidím, že ženy nikde. Volám žene, no od tej doby jej je mobil vypnutý," hovorí manžel pani Márie. Kolegyňa dodáva: "O pol desiatej prišiel jej manžel aj s deťmi k nám, že jej niet. Bola som z toho vykoľajená. Išli sme spolu pred obchod."

V predajni ostala tržba, aj nákup pre rodinu

Polícia a aj deti s manželom stratenú ženu hľadajú už niekoľko hodín. V predajni zostala aj tržba pripravená na odovzdanie. Zaujímavé je, že Mária tam nechala nákup. "Mala ho v takej veľkej taške. Keď nesiete domov chlapom chleba," tak to asi nezabudnete." Manžel: "Nákup je taký urobený, že sú tam veci, ktoré zbožňujem ja a deti. Nákup robila aj pre mňa."

Použila čipovú kartu Mária, či ktosi iný?

Doteraz sa podarilo zistiť jedine to, že po odchode z obchodu bola jej čipová karta z mestskej hromadnej dopravy použitá ešte raz. Konkrétne v centre mesta. Manžel: "Odviezla sa na Plastiku na konečnú, ale nevieme zistiť, či jazdila ona na tú kartu." Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ Nitra: "Polícia preveruje aj to, či túto čipovú kartu použila nezvestná žena, alebo iná osoba."

Nikto si nevie vysvetliť, čo sa mohlo stať. Mária údajne žila usporiadaným rodinným životom. Ak by ste vedeli poskytnúť akékoľvek informácie k zmiznutej Márii Borskej, kontaktujte políciu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Mária_Borská_zmiznutie_Nitra

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy