Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prepad Číňanky. Lukáš (19) je už za mrežami...
Zdielať na

Prepad Číňanky. Lukáš (19) je už za mrežami...

Aj vďaka našim divákom sa podarilo odhaliť dvoch mladíkov, ktorí v Banskej Bystrici prepadli a olúpili mladú Číňanku. Jeden z nich je už vo vyšetrovacej väzbe, po druhom polícia vyhlásila celoštátne pátranie.

Prepadli mladú Číňanku

Vysvitlo, že ide o dvoch mužov z Hriňovej. Devätnásťročného Lukáša už polícia zadržala. Pred vyšetrovateľom všetko priznal. Presne popísal, ako si svoju obeť vyhliadli - Číňanku sledovali až ku vchodu bytovky.

Zbrane jej mal k hlave priložiť 21-ročný Tomáš. Ten zatiaľ pred políciou uniká. Keď sa totiž videl na kamerových záberoch, z rodnej Hriňovej ušiel. Polícia po ňom pátra.

Druhý polícii uniká

Podľa našich informácií ho videli vo Zvolene, ale aj v Bratislave. Obaja lupiči neporušili zákon prvýkrát. Starší Tomáš bol už 6-krát súdne trestaný. Pre 19-ročného Lukáša je toto obvinenie z lúpežného prepadnutia  už druhé.

Všetko musel vysvetľovať aj pred sudcom. Ten rozhodol o tom, že na slobodu nepôjde, a tak skončil vo vyšetrovacej väzbe. Obom mužom z Hriňovej teraz za lúpežné prepadnutie hrozí až 12-ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy