Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poľovník postrelil manželku (56). Vraj nešťastná náhoda
Zdielať na

Poľovník postrelil manželku (56). Vraj nešťastná náhoda

V lučeneckej nemocnici leží vo vážnom stave postrelená 56-ročná žena. Strela z guľovnice vyšla zo zbrane jej manžela, ktorý bol údajne v osudnú noc na poľovačke. Obaja manželia pracujú ako lekári v Lučenci.

Ženu postrelil do brucha

Nešťastná udalosť sa stala v noci z piatka na sobotu na Budinských lazoch. Poľovník tam mal svoju manželku postreliť guľovnicou.

Na miesto ako prví dorazili záchranári z Lovinobane, ktorí ošetrili ženu s priestrelom brucha. O pár minút neskôr pacientku prevzala posádka s lekárom. Počas celého prevozu bola žena pri vedomí a komunikovala.

Stav ženy je vážny

Postrelenú ženu previezli záchranári do lučeneckej nemocnice, kde v minulosti sama pracovala ako lekárka. Strela z manželovej zbrane ju zranila v oblasti brucha a museli ju okamžite operovať.

Päťdesiatšesťročná žena absolvovala niekoľkohodinovú náročnú operáciu. Momentálne leží v umelom spánku na oddelení ARO a jej stav je údajne stále vážny.

Išlo o nešťastnú náhodu?

Podľa informácií Krimi išlo o nešťastnú náhodu, čo údajne lekárom povedala pred operáciou aj zranená žena. Čo presne sa však dialo pred osudným výstrelom, polícia zatiaľ nekonkretizovala.

Vyšetrovateľ v Lučenci začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v súčasnosti k tomuto prípadu nebudeme poskytovať podrobnejšie informácie," povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy