Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž, ktorý spadol v Bratislave pod električku, bol opitý!
Zdielať na

Muž, ktorý spadol v Bratislave pod električku, bol opitý!

Dôchodca, ktorý v centre Bratislavy spadol medzi vozne rozbiehajúcej sa električky a takmer pritom zahynul, bol opitý! V krvi mu namerali asi 3 promile alkoholu. Je teda možné, že sám nehodu spôsobil a teraz sa za svoj alkoholový exces bude musieť zodpovedať.

Električka ho vliekla 170 metrov

Celých 170 metrov ťahala električka 72-ročného dôchodcu, ktorý spadol medzi jej vozne na Obchodnej ulici. Vodič si nič nevšimol, zastavil až na neďalekom námestí SNP,  keď naňho mávali okoloidúci. Svedkovia vtedy tvrdili, že zrazený muž sa potácal na zastávke MHD a nevedel sa rozhodnúť, či nastúpi, alebo nie.

To, že bol opitý potvrdil aj rozbor krvi na kriminalisticko-expertíznom ústave.
"Vyplýva z neho, že mal v krvi 1,44 mg alkoholu na liter, čo sú asi 3 promile," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

V utorok sa mu prihoršilo

Pre ľudí, ktorí nehodu videli bol zázrak, že starší pán prežil. Aj po mesiaci je však stále v nemocnici, kde sa lieči z poranení hrudníka hlavy. "Jeho stav sa zlepšoval, v utorok dostal kolaps a je na JIS-ke," doplnila hovorkyňa Fakutnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Petra Maťašovská.

Problémy mal aj šofér električky. Po nehode ostal v šoku a týždeň sa doma zotavoval. Polícia však zo zapríčinenia dopravnej nehody podozrieva práve opitého dôchodcu. Inšpektorát mu môže vymerať sankciu do 650 eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy