Jasno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Agresívny pes takmer zabil svojho pána. Útok videli aj deti
Zdielať na

Agresívny pes takmer zabil svojho pána. Útok videli aj deti

V obci Ratková, neďaleko Revúcej, útočil zúrivý vlčiak. Napadol svojho majiteľa, práve vo chvíli, keď mu priniesol potravu. 60-ročný Zdeno zostal ležať nehybne v kaluži krvi. Prvé informácie hovoria o tom, že muž utrpel devastačné poranenia ruky, no dohrýzené ma takmer celé telo. Do príchodu záchranárov o jeho život bojovali susedia a kamaráti.

Vypil si, mal narodeniny

Vlčiaka sa boja aj obyvatelia obce a tvrdia, že agresívny pes roztrhal už nejedno domáce zviera, ktoré sa na dvor zatúlalo. 60-ročný Zdeno leží po brutálnom útoku svojho psa v nemocnici. Jeho zranenia sú údajne veľmi vážne.

Svedkovia, ktorí útok videli tvrdia, že Zdeno mal vypité, keďže oslavoval narodeniny a myslia si, že pes zaútočil práve preto. Všetko videli aj maloleté deti hrajúce sa na ulici. Šok, ktorý zažili, opisovali ťažko. "Pes vycítil, že je opitý, tak ho schmatol," hovorí svedkyňa udalosti.

Psa asi utratia

Po útoku ostali pri mužovom dome kaluže krvi. Pes mu mal z ruky vytrhnúť mäso a dohrýzal ho aj na stehne a trupe. Záchranári previezli Zdena s ťažkými zraneniami do nemocnice.

Susedia sú presvedčení, že psa by mal dať Zdeno utratiť. Kamarát, ktorý po útoku podal prvú pomoc, tvrdí, že si to želá aj sám majiteľ.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy