Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Otrasné! Muž (52) zneužíval malé dievčatko (4)
Zdielať na

Otrasné! Muž (52) zneužíval malé dievčatko (4)

Prievidzskí kriminalisti odhalili muža, ktorý sexuálne zneužíval iba 4-ročné dievčatko. Všetko sa odohrávalo v pivnici jeho chatky v záhradkárskej oblasti. 52-ročný muž nútil dievčatko k tomu, aby ho bozkávalo na intímnych miestach. On sám ho rovnako bozkával na celom tele. Žiadal ho, aby o tom nikomu nehovorilo, že to bude ich tajomstvo.

Päťdesiatdvaročný muž zneužíval iba 4-ročné dievčatko v chatke v prievidzskej záhradkárskej osade. Veronika sem najskôr chodila spolu so svojou starou mamou. Ich chatka stojí neďaleko. Postupne začala suseda navštevovať aj sama.

Zvrhlosti v pivnici

Zvrhlý sused ju zavrel do pivnice a tam ho musela sexuálne uspokojovať.  "To malé dievčatko mu muselo oblizovať a obchytkávať pohlavný úd a on jej robil to isté, bozkával ju aj na ústa," tvrdí mužov sused.

Podľa našich informácií dievčatko zneužíval niekoľko týždňov. Nikto z jej okolia nič netušil. "Povedal jej, že o tom, čo spolu robia, nemá nikomu hovoriť, že to je ich tajomstvo, ona sa preriekla babičke a tá začala konať," priblížila ďalšia suseda.

Skončil vo väzení

Muža okamžite zadržali prievidzskí kriminalisti. Podľa našich informácií sa priznal, že dievčatko zneužil niekoľkokrát. Vyšetrovateľ ho preto obvinil zo zločinu sexuálneho násilia. "Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov," uviedol trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Trauma na celý život

Podľa odborníkov tento traumatizujúci zážitok poznačí malé dievčatko na celý život. "Je to vážna vec a veľmi traumatizujúca, má veľké psychické následky, môže mať aj rôzne formy porúch nálady, alebo poruchu emocionálneho aj sexuálneho vývinu," skonštatoval psychológ Andrej Benkovič.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Sex_zneužívanie_dievčatko_detský domov_macko v ruke a na zemi

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy