Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
O smrti dvoch synov (†24,†25) jej povie kňaz
Zdielať na

O smrti dvoch synov (†24,†25) jej povie kňaz

V sobotu sme vás informovali o tragédii pri Žarnovici. 52-ročná vodička dostala šmyk a zrazila sa s kamiónom. Auto odhodilo do priekopy. Na mieste zomreli jej dvaja synovia. Anna skončila s ťažkými zraneniami v nemocnici. Rodina smerovala do obce Radobica, kde bývala. Ľudia, ktorí ich poznali, nedokážu tomu, čo sa stalo, stále uveriť.

Na mieste mŕtvi

Mama a jej dvaja synovia sa vracali z pohrebu. Od domu boli vzdialení iba osem kilometrov. Fabia, v ktorej sa viezli, prešla na mokrej ceste do protismeru a skončila pod kamiónom. "Pani asi dostala šmyk, otáčala sa pod ten kamión," tvrdí svedok nehody. 24-ročný Stano a jeho o rok starší brat Vladimír boli na mieste mŕtvi. Ich mamu previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

"Oni boli veľmi slušná rodina, slušní chlapci," hovorí susedka. "Zasiahlo to celú dedinu, boli to veľmi obľúbení chlapci v celej dedine," tvrdí Dušan Kmeť obyvateľ dediny Radobica. 

Na deti bola sama

"Bola to matka, ktorá svoje deti, či týchto dvoch chlapcov, alebo ešte žijúcu dcéru, nekonečne milovala. Starala sa o ne dlhé roky sama," pokračuje Kmeť. Podľa našich informácií je už pri vedomí, mimo ohrozenia života. To, že v aute zomreli obaja jej synovia, ešte nevie. Mal by jej to prísť povedať miestny kňaz. "Ja si neviem ani len predstaviť to, keď sa ona toto dozvie, že týchto dvoch chlapcov už nemá," dodáva Kmeť.

Smrť dvoch bratov zarmútila celú dedinu. Boli to nielen skvelí ľudia, ale aj výborní futbalisti. Dnes mali hrať v susednej obci turnaj. "Sme to zrušili, ale prišli v rámci minútky ticha. Uctiť si pamiatku," povedal šéf futbalového klubu Peter Franc.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ilustrak cirkev

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy