Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nožom a tĺčikom na mäso brutálne vraždili Jakub (19) a Jarmila (20)
Zdielať na

Nožom a tĺčikom na mäso brutálne vraždili Jakub (19) a Jarmila (20)

V pondelok sme vás informovali o tragédii, ku ktorej došlo v byte na sídlisku Podbreziny V Liptovskom Mikuláši. Na následky brutálneho útoku nožom a tĺčikom na mäso zomrel 31-ročný Miroslav z Liptovskej Porúbky. Vyšetrovateľ už obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy len 19-ročného Jakuba a 20-ročnú Jarmilu.

V byte privátna služba pre pánov?

Obaja obvinení boli počas útoku v byte. Z možných obetí či svedkov sa napokon vykľuli chladnokrvní zabijaci. 31-ročného Miroslava nalákali do bytu v nedeľu pred polnocou. Bližšie okolnosti ich stretnutia nateraz polícia nešpecifikovala. Medzi susedmi sa však povráva, že v byte na druhom poschodí fungovala privátna služba pre pánov. Z bytu, v ktorom  býval inak nenápadný 19-ročný mladík, začuli susedia okolo polnoci čudné zvuky.

Sedem rán do hlavy tĺčikom na mäso!

Podľa doterajších zistení polície, muselo ísť doslova o bitku o život. Informuje Jana Baloghová, hovorkyňa KR PZ v Žiline: "V byte najskôr kuchynským nožom s dĺžkou čepele asi 20 centimetrov muža napadla 20-ročná žena. Následne došlo medzi mužom a ženou k vzájomnému zápasu." Keď sa zranený muž dopotácal do chodby, tu na neho zaútočil aj 19-ročný Jakub. S tĺčikom na mäso mu dal celkovo sedem rán do hlavy.

Silné rany otvorili dutinu lebečnú

Jana Baloghová, hovorkyňa KR PZ Žilina: "Podľa predbežnej lekárskej správy boli dva údery tĺčikom na mäso vedené takou intenzitou, že spôsobili otvorenie dutiny lebečnej a v spojitosti k ďalšími útokmi a zraneniami viedli k zlyhaniu životne dôležitých orgánov až k smrti."

Dvojicu páchateľov zadržali policajti ihneď po čine. Motív ich konania zatiaľ nie je jasný. Za vraždu im hrozí väzenie na 20 až 25 rokov, prípadne až doživotie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Panelák_Liptovský_Mikuláš_vražda

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy