Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Žena (25) nedala motorkárovi (†41) prednosť. Stalo sa mu to osudným
Zdielať na

Žena (25) nedala motorkárovi (†41) prednosť. Stalo sa mu to osudným

Na ceste za Ružomberkom vyhasol život 41-ročného motocyklistu. Autom do neho narazila mladá vodička, ktorá vychádzala z vedľajšej cesty na hlavnú. Muž vážnym zraneniam na mieste podľahol.

Elementárna, no osudná chyba

Motocyklista smeroval od Ružomberka na Liptovský Mikuláš. Pri odbočke na Liptovské Sliače do neho narazila biela fabia. Auto šoférovala 25-ročná vodička, ktorá vychádzala z vedľajšej cesty na hlavnú, nedala prednosť motocyklistovi a došlo k zrážke.

Nepomohla ani prvá pomoc

41-ročný muž preletel ponad auto a tvrdo dopadol na cestu, na ktorej zostal nehybne ležať. Zhodou okolností išla v tom čase okolo zdravotná sestra, ktorá mu ako prvá poskytla pomoc.

Žena, ktorá bola svedkyňou nehody, hovorí o hroznom zážitku: "Ocino sa pozrel do spätného zrkadla, už len počul ranu, tak sme sa vrátili naspäť. Mamina je zdravotná sestra, tak mu hneď podala rýchlu pomoc, ale už sa asi nedalo nič robiť."

Muž na mieste zomrel

Po príchode záchranárov muž nejavil už žiadne známky života. Pri nehode utrpel rozsiahle poranenia hlavy a krčnej chrbtice. Žiaľ, oživovanie, ktoré trvalo takmer 30 minút, nebolo úspešné.

Policajti dychovou skúškou alkohol u vodičky nezistili. Presné okolnosti nehody naďalej prešetrujú. Vyšetrovatelia začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy