Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rýchlik do Prahy vrazil do skaly! Čakalo sa hodiny...
Zdielať na

Rýchlik do Prahy vrazil do skaly! Čakalo sa hodiny...

Do nepríjemnej situácie sa dostali desiatky cestujúcich z rýchliku, ktorí cestovali z Banskej Bystrice do Prahy. Vlak musel nečakane zastať na trati za Harmancom. Narazil totiž do spadnutej skaly a rozbil si olejovú vaňu. Ľudia v ňom zostali nedobrovoľne uväznení niekoľko hodín. Pešo sa odtiaľ dostať nedalo...

Rýchlik narazil v ťažko dostupnom teréne

Rýchlik narazil do veľkej skaly len niekoľko kilometrov za stanicou v Hornom Harmanci. Vlak ostal stáť v ťažko dostupnom teréne a to narobilo problémy aj zasahujúcim hasičom. Tento rýchlik smeroval z Banskej Bystrice do Prahy. Desiatky cestujúcich v ňom nedobrovoľne strávili tri hodiny!

Rukojemníci nehody

Niektorí sa ponáhľali do práce, na letisko či do školy. Jedna pani dokonca zmeškala dôležité vyšetrenie, na ktoré čakala dva mesiace a študenti zase zmeškali buď skúšky alebo prijímacie pohovory....Jeden študent mal mať dokonca štátnice v Žiline!

Hasiči si techniku museli doviesť na miesto nehody po železničnej trati, autom sa tam totiž nedalo dostať. Skalu museli spod lokomotívy vytiahnuť von. Pri náraze sa rozbila olejová vaňa, uniklo až 130 litrov oleja, ktorý museli posypať.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy