Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prešovský exekútor havaroval. Stál ledva na nohách...
Zdielať na

Prešovský exekútor havaroval. Stál ledva na nohách...

Len pred necelými dvomi mesiacmi prišiel 42-ročný Prešovčan o vodičské oprávnenie. Ani to mu však nezabránilo sadnúť si opäť za volant. Problémy však nastali, keď pri riskantnej jazde za výjazdom z Prešova havaroval. Podľa svedkov bol údajne opitý.

Odmietol "fúkať"

Vodič, ktorý sedel za volantom auta, zišiel z cesty a potom ako zdemoloval niekoľko dopravných značiek, skončil vo zvodidlách. Podľa slov svedkov  nehody, ktorí mu pribehli na pomoc, vyšiel z havarovaného auta sám, no vraj bol taký opitý, že sa ledva udržal na nohách.

Správal sa agresívne

Akoby to nestačilo, správal sa agresívne a všetkým naokolo vulgárne nadával. Policajti preto museli použiť donucovacie prostriedky. "Vodič odmietol dychovú skúšku a taktiež sa odmietol podrobiť krvným testom na zistenie alkoholu. Zároveň nemal ani oprávnenie na vedenie osobného motorového vozidla," povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Spútaného vodiča previezli do prešovskej nemocnice. Ošetrenie lekárov však rovnako ako krvné testy odmietol. Naďalej bol agresívny a tak z nemocnice odišiel v sprievode mužov zákona priamo do policajnej cely.

Štyridsaťdvaročný muž podľa informácií pracuje ako súdny exekútor v Prešove. Problémy s alkoholom za volantom mal už aj v minulosti a o vodičské oprávnenie prišiel pred prešovským okresným súdom v marci tohto roka. Za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky mu hrozí ročné väzenie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Šofér_Prešov_opilec na tráve_nehoda_agresívne správanie

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy