Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Peter (†19) sa utopil v bagrovisku, vody sa vraj bál
Zdielať na

Peter (†19) sa utopil v bagrovisku, vody sa vraj bál

Devätnásťročný mladík sa utopil v lučeneckom bagrovisku. Jeho matka však neverí, že by do vody vošiel sám. Chlapec, ktorý vraj už dlhšie holdoval toulénu, mal podľa nej z vody obrovský strach. Oblečené mal iba spodnú bielizeň a na prekvapenie všetkých, ponožky.

Dno bolo príliš hlboké

Devätnásťročný Peter, jeho priateľka a kamarát Miro trávili popoludnie pri bývalom bagrovisku. Miro si šiel zaplávať, za ním do vody vošiel aj Peter, ten však plávať nevedel.

To, ako Peter vošiel do vody však Miro nevidel. Údajne vtedy plával chrbtom ku brehu. Už iba počul, ako Petrova priateľka hystericky kričí. Až od nej sa dozvedel, čo sa vlastne stalo. Peťo sa chcel podľa neho iba ovlažiť blízko brehu, dno však bolo veľmi hlboké.

Z vody sa viac nevynoril

Peter klesol pod hladinu a viac sa nevynoril. Do hlbokej vody vošiel aj službukonajúci policajt, bezvládne telo 19-ročného chlapca vytiahli až hasiči - potápači z Rimavskej Soboty.

Petrova matka, ktorej takto tragicky zahynul už druhý syn nechce uveriť, že išlo o nešťastnúnáhodu. Jej syn sa vraj bál vody a sám by tam nevošiel. Viac svetla dotohto prípadu prinesú zrejme až výsledky súdnej pitvy.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Bagrovisko_Lučenec_utopený chlapec_Peter_raster

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy