Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Auto spadlo z 10-metrovej výšky, vodič sa ťažko zranil
Zdielať na

Auto spadlo z 10-metrovej výšky, vodič sa ťažko zranil

Vážna dopravná nehoda sa včera stala neďaleko Starej Ľubovne. 38-ročný Nemec zrejme nesledoval cestu a so svojim autom takpovediac zletel z viaduktu. Vozidlo padalo z výšky približne z desiatich metrov.

Vážne sa zranil

Svedkovia ani neverili, že by muž mohol takúto nehodu prežiť. Prežil, no jeho zranenia sú veľmi vážne. "Ja som išiel zhora po moste, a zrazu bolo počuť dole a on tu zletel, a išiel určite rýchlo, lebo to nie že sa kotúľal, ale on letel," povedal svedok nehody Dávid.

Muž pravdepodobne zastupoval na Slovensku istú nemeckú firmu so sídlom v Košiciach. Po celej ceste boli totiž rozhádzané jej prezentačné materiály.

Letel vzduchom

A do Košíc sa zrejme zo Starej Ľubovne aj ponáhľal. Jazdil na aute s bratislavskou poznávacou značkou. Na cestách mu pomáhala navigácia. Nie je preto vylúčené, že pri obrovskej rýchlosti nestihol odbočiť a keď strhol volant bolo už neskoro, už tam žiadna cesta nebola. Podľa svedkov letel vo vzduchu.

"Mal chvalabohu šťastie, že mal airbagy a že nepristal čelne ale nejako nabok," dodal Dávid. Z viaduktu je to na cestu približne 10 metrov. Po dopade auta sa Nemec druhýkrát narodil. "Najskôr sme ho vystrihli, mal zjavne zlomené ruky, tržné poranenia tváre," informoval Pavol Garnek, veliteľ zásahu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy