Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Surovci takmer dobili psíka na smrť!
Zdielať na

Surovci takmer dobili psíka na smrť!

Dvojročný psík si vytrpel viac ako dosť! Takmer na smrť ho dobili neznámi surovci. Zúboženého chlpáča našli nevládne ležať pri ceste neďaleko Sabinova. Teraz sa zotavuje zo zranení, ktoré mu bezcitní ľudia spôsobili. A hľadá nový domov.

Dvojročný psík prežil v posledných dňoch doslova peklo. Brutalitu ľudí pocítil na každom kúsku svojho tela. "Kopanec do genitálií, kopanec do brucha, boku, kopanec, prípadne úder s palicou, do pysku," vypočítava traumy dobitého chlpáča dobrovoľná záchranárka Zuzana Krajčírová.

Život psíka zachránili v hodine dvanástej

Dobitého psíka zrejme vyhodili z auta a nechali ležať pri ceste neďaleko Sabinova. Bol už celkom vysilený, keď sa ho ujali dobrovoľníci, ktorí mu zachránili život.  "Ak by mu nebola poskytnutá okamžitá veterinárna starostlivosť, zomrel by!," tvrdí Zuzana Krajčírová.

Po údere do hlavy prišiel o predné zuby

Bezcitní ľudia, ak ich vôbec možno nazvať ľuďmi, nevinnému a prítulnému stvoreniu uštedrili aj poriadny úder do hlavy. Presekol si pri tom jazyk a prišiel aj o predné zuby. Ubolené telíčko psíka je samá modrina, no pomaly sa zotavuje. "Najvážnejším zranením je zasiahnutý močový mechúr, v ktorom má krv. Trápi ho aj opuchnutá labka, na ktorú zatiaľ nedostupuje. Berie preto antibiotiká," hovorí dobrovoľníčka Zuzana Krajčírová.

Mladý psí bojovník hľadá nový domov

Liečba však vyzerá veľmi nádejne a už onedlho by mal byť malý bojovník fyzicky v poriadku. Hľadá preto nový domov, kde by sa zahojili aj rany na jeho duši. Na ľudí, napriek tomu, čo mu spôsobili, nezanevrel. "Je veľmi priateľský a pokojný. Nemá problém s ľuďmi, deťmi, chlapmi, so psami. Je to maximálne nekonfliktný pes," dodáva Zuzana Krajčírová.

Ak máte o  psíka záujem, kontaktujte prosím, jeho dočasnú majiteľku na telefónnom čísle  0948 015 944.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Dvojročný psík si vytrpel viac ako dosť! Takmer na smrť ho dobili neznámi surovci. Zúboženého chlpáča našli nevládne ležať pri ceste neďaleko Sabinova.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy