Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Desiatky detí ošetrovali pri ceste, hromadne sa zrazili autobusy!
Zdielať na

Desiatky detí ošetrovali pri ceste, hromadne sa zrazili autobusy!

Škola chcela decká len zobrať na výlet do zábavného parku, pochopiteľne sa veľmi tešili. No nikto z nich ani len netušil, že z cesta za zábavou sa stane nočná mora. 200 žiakov totiž skončilo v hromadnej nehode šiestich školských autobusov...

Vodičku vystrihovali z autobusu

"Keď sa kolóna priblížila k miestu, kde prebiehali cestné práce, vodiči znížili rýchlosť a dva z autobusov sa zrazili. Nasledovali všetky ostatné plus jedno osobné auto," popisuje nehodu policajt z Atlanty.

Najhoršie pritom skončila 44-ročná vodička jedného z autobusov. Ostala totiž zakliesnená vo vozidle, tak ju museli záchranári vystrihovať. Následne ju transportovali vrtuľníkom do najbližšej nemocnice v Atlante. Bola pri vedomí.

Deti mali plno modrín a odrenín

Záchranári vyšetrili aj ďalších 50 detí priamo na mieste nehody. Dve s ľahkými zraneniami previezli na ošetrenie do nemocnice. "Z toho, čo som videl, išlo väčšinou o modriny a odreniny. Boli trochu doudierané," dodal policajt.

Za nehodou pritom zrejme stojí nedodržanie odstupu medzi vozidlami. Nehodu však naďalej vyšetrujú, inkriminovaný úsek medzištátnej diaľnice čiastočne uzatvorili.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy