Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vypadla z auta. Alkohol či nezodpovednosť vodiča?!
Zdielať na

Vypadla z auta. Alkohol či nezodpovednosť vodiča?!

Prípad ženy, ktorá mala vypadnúť z auta v centre Nových Zámkov riešili štátni aj mestskí policajti, rýchla zdravotná služba i nemocnica. Nakoniec vyšlo najavo, že nejde o dopravnú nehodu, ani priestupok, ale len o mierny účinok alkoholu. Ten však v tomto prípade nepožil vodič auta.

Pôvodné informácie o tom, že v centre Nových Zámkov vypadla žena z idúceho auta sa nepotvrdili. Udalosť sa totiž mala odohrať na parkovisku medzi panelákmi v čase, keď už auto stálo. Žena vraj padla na zem a stratila vedomie už pri nastupovaní do neho. 

Previezli sme ju do nemocnice

V dodávke upravenej na prepravu osôb sa v tom čase okrem zranenej ženy nik neviezol, na tiesňovú linku preto okamžite zavolal vodič. "Volali nás na Cyrilometodskú ulicu, pri príchode už bola pri vedomí, mala úraz hlavy a priviezli sme ju do ambulancie do nemocnice," tvrdí MUDr. František Križanovič z rýchlej zdravotnej služby.

"V uvedenej veci bolo na operačné stredisko prijaté oznámenie, ktoré bola na mieste preveriť hliadka," hovorí hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Oznámenie nepodala

Tá však na mieste nenašla už ani dodávku, ani ženu. Vodič dodávky, ktorý je vraj príbuzným zranenej, si to totiž ihneď namieril za ňou do nemocnice. "Bola ošetrená na centrálnom príjme, mala tržné poranenia, bola prepustená domov," tvrdí Ľubica Juríkova z nemocnice v Nových Zámkoch. 

Zranená žena nepodala trestné oznámenie a auto na parkovisku stálo, takže išlo o obyčajný úraz. Ten však podľa našich informácii zapríčinil alkohol, z komunikácie a reakcií zranenej ženy bolo údajne zrejmé, že bola pod jeho vplyvom. Majiteľ prepravnej služby neskrýval prekvapenie.

"Nakoľko nešlo ani o dopravnú nehodu, ani o priestupok, vec sme ďalej neriešili," dodala Bruchterová.  

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy