Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragická dopravná nehoda mladých dievčat v Čunove
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda mladých dievčat v Čunove

V pondelok krátko pred 22:00 sa stala na ceste od Vodného diela Čunovo tragická dopravná nehoda. Vozidlo šoférovala 20- ročná vodička, ktorá utrpela zranenia nezlučiteľné so životom.

Jazda troch kamarátok sa skončila tragicky. Potom, ako autom vleteli do Rusovského kanála pri Čunove, zomrela iba 20- ročná vodička. Jej spolujazdkyne 18 a 19- ročné dievčatá previezli záchranári do bratislavských nemocníc.

Vleteli do 3- metrovej hĺbky

Šťastím bolo, že práve v čase nehody išli touto cestou ďalšie autá a ich vodiči zalarmovali všetky záchanné zložky. Dievčatá totiž vleteli do asi 3- metrovej hĺbky. Ich čierne auto by cez husté kríky a stromy len ťažko niekto našiel. 18 a 19- ročné spolujadkyne vytiahli z auta policajti a záchranári ich so zraneniami previezli do nemocnice.

"V aute sa nachádzala vodička, ktorú sme vytiahli a zahájili resuscitáciu, lebo bola v bezvedomí a nejavila známky života," povedal veliteľ zásahu Peter Khandl.

Vodička na mieste mŕtva

Aj napriek rýchlemu zásahu sa 20- ročné dievča nepodarilo zachrániť. Podľa našich informácii utrpela vážne vnútorné zranenia. Jej o 2 roky mladšia kamarátka vyviazla len s ľahšími zraneniami. Také šťastie však nemalo 19 -ročné dievča, ktoré leží v nemocnici v bratislavskej petržalke na jednotke intenzívnej starostlivosti.

"Utrpela pomliaždeniny hrudníka, brucha a zlomeninu prsnej kosti. Podľa vyjadrenia ošetrujúceho lekára je síce vo vážnom stave, ale je stabilizovaná," povedala Lenka Skalická hovorkyňa nemocnice.

"Polícia prípad vyšetruje ako dopravnú nehodu. Presné príčiny a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Polícia varuje

Polícia opätovne vyzýva vodičov, aby pri jazde nepreceňovali svoje schopnosti a jazdili opatrne. Najmä večer a v noci znížte rýchlosť na málo osvetlených alebo neosvetlených vozovkách. Bezpečnostné pásy vám môžu zachrániť život.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy