Oblačno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Bomba v hypermarkete! Ján (45) sa priznal, chce ísť do basy...
Zdielať na

Bomba v hypermarkete! Ján (45) sa priznal, chce ísť do basy...

Okradli ho priatelia. O všetky peniaze. Takto sklamaný 45-ročný Ján zo Žiaru nad Hronom sa preto rozhodol, že chce ísť do väzenia. Zbalil si tašku a zavolal do hypermarketu, že tam je bomba. Polícii sa okamžite priznal... Reportáž nie je vhodná pre maloletých divákov.

Haló, chcem nahlásiť bombu...

Jednoduchý plán, ako si vyriešiť existenčné problémy? Nahlásiť bombu v obchode, priznať sa polícii a potom pokojne smerovať do basy. Práve väzenie sa pre Jána zdalo byť jedinou záchranou. Tunajšie pomery aj prostredie totiž už poznal - sedel celkovo päťkrát.

"Obrali ma o všetko... Chcem upozorniť všetkých, aby mu nedávali peniaze," komentuje Ján počínanie jeho priateľov, ktorí ho údajne mali obrať o všetky peniaze. Nemal ani na jedlo.

Haló, čakajte ma, smerujem na políciu...

Kým teda v hypermarkete prebiehala evakuácia približne tridsiatky nakupujúcich, Ján volal na políciu znova. Oznámil, že sám kráča na policajné oddelenie, aby ho teda čakali. V taške si priniesol všetky potrebné veci. V priebehu 24 hodín ho policajti predviedli pred sudcu a ten ho poslal tam, kam sa chcel dostať...

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy