Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
EXKLUZÍVNE: Polícia má podozrivého z dvojnásobnej vraždy v Žiline
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Polícia má podozrivého z dvojnásobnej vraždy v Žiline

Začiatkom apríla sa v byte na sídlisku Hliny v Žiline našli dve mŕtve telá. Mladý pár - Sidóniu a jej priateľa Kamila niekto brutálne zavraždil a telá ukryl v dvoch skriniach. Po necelom mesiaci žilinskí kriminalisti zistili, kto je zrejme za dvojnásobnú vraždu zodpovedný.

Hlavným podozrivým Španiel

Hlavným podozrivým je 27-ročný Španiel Juan Soler Oltra, po ktorom polícia vyhlásila pátrania. Podľa španielskych médií bol zatknutný koncom apríla v malom meste Sueca neďaleko Valencie. O pár dní už miestny súd rozhodol o jeho vydaní na Slovensko, kde zrejme bude čeliť obvineniu z dvojnásobnej vraždy.

Do Žiliny ho pozvala Sidónia

Obvinenie z dvojnásobnej vraždy padlo na Slovensku už 24. apríla. Podľa španielskych médií Juana miestna polícia v tento deň aj zadržala. 27-ročný mladík zo Žiliny ušiel. Do mesta ho údajne pozvala Sidónia a jej priateľ Kamil. Španielska polícia mala informácie o tom, kde sa údajne drogovo závislý mladík nachádza. 

Objavil ich kamarát

Dvojnásobná vražda sa stala v Žiline v apríli. Sidóniu a jej priateľa našiel v byte mladík, ktorý sa im staral o psa. Obaja mali mať podrezané hrdlá.  Na chodbe v paneláku sa však už začal šíriť neznesiteľný zápach.

Správa o smrti mladej ženy a jej priateľa poriadne vystrašila susedov. "Máme strach, nikdy sa tu nič takéto nestalo a dúfam, že ani už nikdy nestane," povedal krátko po tragédii jeden zo susedov. Mladú Martinčanku už dlhšiu dobu vraj nestretli, dievča bývalo v prenajatom byte len krátko.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy