Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Biznis policajného riaditeľa v Jasove? Kradnúť ľuďom drevo...
Zdielať na

Biznis policajného riaditeľa v Jasove? Kradnúť ľuďom drevo...

Riaditeľ policajného obvodného oddelenia v Jasove si chcel zrejme poriadne prikúriť. Miesto toho si vyslovene "podkúril", pretože ho vyšetrujú vlastní kolegovia. Ulakomil sa totiž na drevo, ktoré mu nepatrilo, a dokonca ho neváhal zadržať, aby mal z neho úžitok. V prípade sa na svetlo sveta dostávajú aj jeho ďalšie podozrivé kšefty.

Drevo máme, ale nič z toho nebude

"Ja som si zaplatil, policajt ukradol." Toto sú slová istého okradnutého obyvateľa Medzeva. Muž, ktorý má bojovať za spravodlivosť, okradol tých, na ktorých každý ukazuje prstom. Tohto Róma pripravil o drevo, aj keď si zaňho zaplatil.

Tento prípad tak zrejme poriadne zatrasie policajným oddelením v Jasove. Jeho riaditeľa už vyšetruje inšpekcia Ministerstva vnútra SR. "Aj napriek tomu, že vedel, že drevo nepochádza z trestnej činnosti, nechal ho vyložiť pri obvodnom oddelení v Jasove a ďalej s ním manipuloval podľa vlastného uváženia," informovala hovorkyňa ministerstva Lucia Garajová.

Vodičom sa mali vyhrážať väzením

"Splnili sme, čo policajt ako verejný činiteľ kázal. Sme vykonali... Asi si chcel robiť vlastný biznis," hovorí vodič nákladiaku s drevom, ktoré hliadka zastavila. Jeden z policajtov sa posádke auta dokonca vyhrážal väzením. Drevo im nakázali vyložiť len niekoľko metrov od policajnej stanice. "Povedali, že drevo máme, ale že z toho nič nebude a že aby sme išli preč," hovorí okradnutý Medzevčan.

Istí svedkovia vraj následne videli, ako si riaditeľ nakladá drevo na vlastnú vetriesku. Vlastný biznis si podľa niektorých začal robiť už vlani, keď dal na základe anonyma zadržať štyri nákladiaky, voľný tak ostal len ten jeho. "Zadržal nám minulého roku štyri vetriesky. Celý ten čas, tri týždne, sme nemohli nič robiť," hovorí vodič nákladiaku. Neskôr sa totiž ukázalo, že dôvod na zadržanie neexistoval...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy