Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zrážka vlaku s autom! Po vodičovi (†39) ostali 4 siroty
Zdielať na

Zrážka vlaku s autom! Po vodičovi (†39) ostali 4 siroty

Ďalšia tragédia na železničnom priecestí. V Lipanoch vošiel s autom pod vlak 39-ročný muž z neďalekej obce. Nemal najmenšiu šancu na prežitie. Ostali po nom štyri malé deti - najmenšie má len 5 mesiacov.

Muž vyšiel autom z neďalekého autoservisu a v čase, keď chcel prejsť cez železničné priecestie, prechádzal tade aj osobný vlak. Zrejme sa už nikto nedozvie, čo sa presne stalo, bol to zlomok sekundy, po náraze letelo auto do vzduchu a skončilo v potoku.

Okolie je šokované, štyri deti bez otca

Ľudia, ktorí s vodičom ešte v ten deň hovorili, sú v šoku. "Ešte ráno, doobeda sme srandovali spolu. Zvárač to bol vynikajúci, keď trebalo pomohol všetko," povedal jeden z jeho kolegov.

Z osobného auto ostala len kopa šrotu, vodič nemal jedinú šancu na prežitie. Ostali po ňom štyri malé deti.

Tragédií na železniciach pribúda

Toto je už tretia tragédia na železnici za posledných 10 dní. Železnice SR apelujú na vodičov, aby boli viac opatrní. Následky po zrážke s vlakom sú takmer vždy katastrofálne. "Všetky priecestia boli označené, teda vybavené výstražnou svetelnou signalizáciou, ktorá bola plne funkčná," povedala hovorkyňa železníc Martina Pavlíková. Označený bol aj prechod pri Lipanoch, čo bolo teda príčinou nehody ukáže až vyšetrovanie.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy